Terrasoverkapping Lagune

Meer sfeer, meer comfort en optimaal leefplezier in de tuin

Deze terrasoverkapping van RENSON® is de enige met windvaste doekzonwering geïntegreerd in de structuur. De basisstructuur kan volledig gesloten worden waarbij het doekzonweringsdak waterdicht en toch lichtdoorlatend is. Door dit innovatief product is het mogelijk om, met een maximum aan comfort, bijna het ganse jaar door van uw tuin te genieten of op het terras van uw favoriete horecazaak te verpozen.

 

Lagune® Beam-module & Light-module

Geïntegreerde LED-verlichting, verwarming en geluid zijn de perfecte aanvulling op de Lagune®. Dankzij deze extra features kan het terras van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gebruikt worden en dat het hele jaar door. 

 • Lagune® Beam: designmodule voorzien van
  • Lagune® Heat: geïntegreerde verwarmingselementen
  • Lagune® Sound: geïntegreerde luidsprekers
 • Lagune® Light: geïntegreerde LED-verlichting in de zijliggers van de Rooffix®
   

Oneindige personalisatie mogelijkheden

Door de integratie van de verticale zonwering Fronten Sidefix, al of niet voorzien van crystalvensters om het zicht naar buiten te behouden, kan men een extra buitenruimte realiseren waar men beschut is tegen zon, regen en wind. Deze screens zijn in een 50- tal kleuren ter beschikking en laten toe de Lagune® te personaliseren en de sfeer te realiseren die men wenst. 

Naast de mooie integratie van de verticale windvaste zonwering Front- en Sidefix, kan men binnenkort ook opteren om glazen schuifwanden te integreren. Bij deze ontwikkeling werd er speciaal aandacht besteed aan eenvoudige montage en perfecte integratie waarbij de combinatie met een Frontfix of Sidefix mogelijk blijft. Hierdoor blijft het grote voordeel van zonwering behouden naast de andere belangrijke voordelen, zoals afsluitbaar tegen diefstal en bescherming tegen weer & wind. De volledige transparante schuifwanden versterken de elegantie van de Lagune®.

 

Een andere look & feel kan men realiseren door integratie van de Loggiascreen® 4fix & Loggiawood® schuifpanelen. Loggiascreen ® 4fix kan voorzien worden van hetzelfde screendoek als de verticale screens. Een warm & cosy gevoel kan bekomen worden door de Loggiawood®, schuifpanelen voorzien van WRCedar- elementen. Zij zijn de perfecte oplossing voor het creëren van een schuifdeur.

Minder foto's

Technische kenmerken

Lees meer

Technische kenmerken

sluit

 • Max. breedte per element: 12 m
 • Max. diepte: 6 m
 • Minimale, aangeraden hellingshoek: 8°

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.