Terrasoverkapping met vouwdak - Toscane

Veelzijdige terrasoverkapping met openvouwdaar doek in het dak

De Toscane wordt aan de gevel gemonteerd en is een strakke, modulaire terrasoverkapping waarbij het uitschuifbaar vouwdak aangedreven door gepatenteerde technologie. Met z'n openschuifbaar waterafstotend doek in het dak beschermt de Toscane het hele jaar door tegen zon, regen en wind.

 

Volledig afsluitbaar aan voorkant en zijkanten

De Toscane kan volledig afgesloten worden met zijelementen voor extra bescherming en privacy. Extra zon- en windwerend is de geïntegreerde Fixscreen doekzonwering aan voor- en zijkanten. Of je kiest voor een persoonlijk accent of privacy met de Loggia-schuifpanelen, verkrijgbaar in een volledig aluminium afwerking, met doek of met houten lamellen.  Ook volledige glazen schuifwanden zijn mogelijk te integreren in de Toscane overkapping.

 

Strak geheel dat harmonie en klasse uitstraalt

Alle zijelementen, bedrading en bevestingselementen worden subtiel en praktisch onzichtbaar geïntegreerd in de aluminium structuur. RENSON® combineert met deze terrasoverkapping dus z’n gekende kwaliteit en design met de vouwdaktechnologie, en dat in grote afmetingen tot 6,5 m diep en 13 m breed.

Minder foto's

Technische kenmerken

Lees meer

Technische kenmerken

sluit

 

  • Afmetingen: Max: breedte 4500 mm x diepte 6500 mm (in één stuk)
  • Koppelbaar tot 
13 m met 1 doek, Doorloophoogte 2500 mm / vanaf 4,5° Helling (afhankelijk vnan breedte)
  • Kleuren: Beschikbaar in alle RAL kleuren / Poederlak
(60-80 micron)
  • Bediening: Elektrisch (schakelaar of RTS handzender)
  • Geïntegreerde waterafvoer
  • Geïntegreerde kabels
  • Geïntegreerde motor

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.