Voorzetrolluik

Als kwaliteit belangrijk is!

Met het brede gamma rolluiken van Wilms vindt u ongetwijfeld een geschikt product voor uw huis en levensstijl. U hebt de keuze tussen PVC lamellen en een tiental aluminium lamellen. De dubbelwandig – met expansieschuim geïsoleerde - kwaliteitslamellen hebben een dikte van 8 tot 14mm. De rolluikkasten (afgeschuind of rond), geleiders en onderlatten zijn uit voorraad leverbaar in onze standaardkleuren. Natuurlijk zijn hiervoor ook alle mogelijkeRAL-kleuren beschikbaar, volgens de persoonlijke smaak van onze klanten.

Voor een ideaal veiligheidspantser kan U kiezen uit onze dubbelwandig geëxtrudeerde rolluiklamellen, waarvan ook een groot deel verkrijgbaar is in RAL-kleuren.

 

Gebruiksvriendelijke bediening

Onze rolluiken worden bediend door middel van lint, koord, stang of veeras. En ze kunnen natuurlijk ook elektrisch gestuurd worden.

Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak. Van een individueel gestuurd rolluik tot een volledig geautomatiseerde centrale, het aanbod is heel uitgebreid.

Tijdschakelklokken houden ook handig rekening met zonsopgang en/of zonsondergang indien ze in de kosmische stand gezet worden. Zo kunnen ze tijdens uw afwezigheid toch de indruk wekken dat er iemand thuis is, waardoor ze inbrekers op een afstand houden.

Productvoordelen

Lees meer

Productvoordelen

sluit

Tal van voordelen:

 

  • De rolluiken bieden een behoorlijke besparing op uw verwarmingskosten.
  • Bescherming tegen inbrekers, gluurders, straatlawaai, warmte en hinderlijk licht.

Kortom, rolluiken verhogen uw leefcomfort, zowel in de zomer als in de winter. Kom tot rust in je huis, en creëer er je persoonlijke aangename sfeer.

Minder foto's

Inbouwrolluik

Onopvallend en prijsgunstig

Voorzie reeds bij het ontwerp van uw nieuwbouw de nodige plaats voor inbouwrolluiken boven uw ramen en profiteer nadien volop van hun voordelen.
Maxi PVC lamellen zijn kleurecht en hebben een glanzend oppervlak zonder diepgaande ribben, waardoor ze onderhoudsvriendelijk zijn.
Ze zijn verkrijgbaar in 5 kleuren: wit, crèmewit, grijs, bruin en beige.  Voor grote dimensies bieden geïsoleerde aluminium lamellen een geschikt alternatief.

 

Maximaal gebruikscomfort

Je kan kiezen voor een manuele bediening d.m.v. lint, kabel, stang of veeras. Maar tegenwoordig valt de keuze snel op een geautomatiseerde besturingssysteem. Deze staan garant voor een optimaal gebruiksgemak en een verlengde levensduur. Van afzonderlijk bediende elektrische systemen tot volledig geautomatiseerde centrale besturingssystemen, het aanbod is enorm.
Tijdsklokken maken het mogelijk rekening te houden met zonsopgang en zonsondergang.  Zo kunt u als u afwezig bent, de indruk wekken dat er iemand thuis is en zo inbrekers op afstand houden.

Productvoordelen

Lees meer

Productvoordelen

sluit

 

  • inbouwrolluiken zijn warmte- en koude-isolerend.
  • in de winter besparen ze flink op uw verwarmingskosten
  • in de zomer houden ze de warmte en hinderlijk zonlicht buiten en zorgen ze tegelijkertijd voor een licht- en luchtregeling in uw woonkamer.
  • ze beschermen uw ramen tegen alle weersinvloeden en natuurlijk ook tegen inbrekers.

 

Minder foto's

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.