Schuifvliegendeur Linus

Een vliegendeur maakt in de zomer deel uit van de leefomgeving. Het frequente passeren moet vlot kunnen gebeuren zonder dat de vliegendeur hieronder lijdt. De vliegendeur is ook een belangrijk onderdeel in de look van je achtergevel. Vliegendeuren mogen géén storend element meer zijn aan de gevel en moeten daarom zo min mogelijk opvallen zijn.

 

Daarbij beïnvloed de afwerking van het aluminium frame het visuele aspect van buitenuit, het type gaas beïnvloed uw doorkijk en beleving van binnenuit.

 

Eosol heeft drie afwerkingniveaus in schuifvliegendeuren:

Schuifvliegendeur LINUS SL

Meer info

Schuifvliegendeur LINUS SL

sluit

Schuiframen hebben tegenwoordig grote afmetingen om veel licht in huis te halen. Een schuifvliegendeur mag hier gaan afbreuk aan doen. De Eosol profielenreeks is zeer sterk om grote afmetingen te behalen zonder verticale tussenstijlen. In de top-uitvoering SL is deze schuifvliegendeur standaard uitgerust met het super-transparante BellaVista-gaas: zeer weinig lichtverlies en een optimaal doorkijkvermogen. Het extra fijn geweven gaas houdt ook de allerkleinste insecten tegen.

Schuifvliegendeur LINUS Trend

Meer info

Schuifvliegendeur LINUS Trend

sluit

Dit schuifvliegendeur heeft dezelfde nette afwerking als de SL-uitvoering, maar dan uitgevoerd met het standaard grijze gaas.

Schuifvliegendeur LINUS Basic

Meer info

Schuifvliegendeur LINUS Basic

sluit

Deze budgetvriendelijke schuifvliegendeur heeft geen geïntegreerd greep-profiel, maar een horizontale tussenstijl met opbouwgreep.

Basiskenmerken alle types

Lees meer

Basiskenmerken alle types

sluit

  • verstekhoeken met aluminium binnenhoek: mooi afgewerkt én duurzaam sterk!
  • gemakkelijk in én uitnemen zonder te schroeven
  • loopt op gelagerde wieltjes
  • alle RAL kleuren beschikbaar

Minder foto's

Schuifvliegendeur Linus XL

Linus XL : Gebruiksgemak én design gaan hand in hand

Door het ontbreken van tussenstijlen, het SuperView gaas en de hoogkwalitatieve afwerking integreert de Linux XL quasi naadloos in het raamgeheel. Hierdoor doet het vliegenraam geen afbreuk aan het gevelzicht en stoort het geenzins het uitzicht naar de tuin. In combinatie met het unieke SelfClose systeem, tilt deze Linus XL insectenwering op een hoger niveau.

het design

Meer info

het design

sluit

Zonder storende tussenregel

Eén van de belangrijkste eigenschappen van het nieuwe 75mm aluminiumprofiel, is dat schuifvliegenramen geproduceerd kunnen worden zonder enige horizontale of verticale tussenregel.

In een traditioneel schuifvliegenraam valt deze tussenregel visueel zeer sterk op, zowel in het gevelzicht als vanuit het interieur.

 

De nieuwe Eosol Linus XL laat deze tussenregel dus verdwijnen, en creëert zo een mooi strak egaal uitzicht zonder onderbrekingen. In het gevelzicht lijkt deze Linus XL eerder een raampartij dan vliegenraam, vanuit het interieur lijkt er helemaal niets meer aanwezig. Een sterke esthetische verbetering in vergelijking met gangbare vliegenramen!

 

Ondanks het stevige profiel, toont de Linus XL nog steeds verfijnd. De mooie vormgeving van het profiel, het ingewerkt aluminium greepje en een constructie zonder zichtbare schroeven zorgen voor een hoog-kwalitatieve look en afwerking.

het gebruiksgemak

Meer info

het gebruiksgemak

sluit

Selfclosing-systeem

Het selfclosing-systeem verdient ook de nodige aandacht. Dit veilig en kindvriendelijk systeem draagt sterk bij in het praktisch gebruik én het doeleinde van de insectenwering!

Een schuifvliegendeur zal geen seconde te lang open blijven staan, maar na een passage zachtjes achter je sluiten!

Het schuifvliegenraam blijft vlot in en uit te halen en de veerkracht kan geregeld of uitgeschakeld worden.

Basiskenmerken alle types

Lees meer

Basiskenmerken alle types

sluit

  • voor kleine tot extreem grote afmetingen, steeds zonder tussenstijlen!
  • aluminium inbouwgreepje in RAL
  • gemakkelijk in én uitnemen zonder te schroeven
  • loopt op RVS gelagerde wieltjes
  • alle RAL kleuren beschikbaar

Minder foto's

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.