Vliegendeur Stark

een vliegendeur maakt in de zomer deel uit van de leefomgeving. Het frequente passeren moet vlot kunnen gebeuren zonder dat de vliegendeur hieronder lijdt. De vliegendeur is ook een belangrijk onderdeel in de look van je achtergevel. Vliegendeuren mogen géén storend element meer zijn aan de gevel en moeten daarom zo min mogelijk opvallen zijn.

 

Daarbij beïnvloed de afwerking van het aluminium frame het visuele aspect van buitenuit, het type gaas beïnvloed uw doorkijk en beleving van binnenuit.

 

Eosol heeft drie afwerkingniveaus in vliegendeuren:

Vliegendeur STARCK SL

Meer info

Vliegendeur STARCK SL

sluit

Deze top-uitvoering SL geeft deze vliegendeur een unieke dimensie: als standaard uitrusting heeft hij super-transparant BellaVista gaas, drie stevige scharnieren, schopplaat, Starck buitenkader en een automatische deursluiter. De looks mogen er ook wezen: er is géén enkel zichtbaar schroefje te bekennen. U kan het ook zo stellen: een kleine extra investering in de SL-uitvoering geeft u een vliegendeur harmonieus met uw achtergevel.

Vliegendeur STARCK Trend

Meer info

Vliegendeur STARCK Trend

sluit

Als een stevige vliegendeur met hoog gebruiksgemak een must is! De automatische deursluiter doet de vliegendeur altijd sluiten als kinderen buiten lopen. Speciale gaassoorten (verschillende soorten en kleuren petscreen) zijn verkrijgbaar voor de huisdieren. Deze uitvoering is verder uitgerust met twee stevige scharnieren, schopplaat en standaard grijze gaas.

Vliegendeur STARCK Basic

Meer info

Vliegendeur STARCK Basic

sluit

Deze budgetvriendelijke deur komt zonder schopplaat, twee scharnieren en standaard grijze gaas. Ideaal te gebruiken als porte-fenêtre.

Basiskenmerken alle types

Lees meer

Basiskenmerken alle types

sluit

  • zeer sterke en mooie profielen van Eosol
  • deuren kunnen worden uitgenomen in de winter
  • alle RAL kleuren beschikbaar
  • zelfde profiellijn als schuifvliegendeur

Minder foto's

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.