Vliegenraam Kwadra

Vliegenramen zijn een basisbescherming aan elk raam om te verluchten. Maar vliegenramen zijn tegenwoordig méér dan enkel deze functionele basisbehoefte. Vliegenramen mogen géén storend element meer zijn in ramen en moeten daarom zo min mogelijk opvallen.

 

Daarbij beïnvloed de afwerking van het aluminium frame het visuele aspect van buitenuit, het type gaas beïnvloed uw doorkijk en beleving van binnenuit.

 

Eosol heeft drie afwerkingniveaus in vliegenramen:

Vliegenraam KWADRA SL

Meer info

Vliegenraam KWADRA SL

sluit

Dit vliegenraam heeft het super-transparante BellaVista-gaas als standaard. Van binnenuit merkt u amper dat er een vliegenraam aanwezig is. De zwarte kleur van het gaas zorgt dat u alle kleuren van uw tuin scherp blijft zijn. Het extra fijn geweven gaas houdt ook de allerkleinste insecten tegen. De afdichtingsborstel - rondom rond - zorgen voor een perfecte afsluiting en de best mogelijke bescherming tegen insecten.

Vliegenraam KWADRA Trend

Meer info

Vliegenraam KWADRA Trend

sluit

Dit vliegenraam heeft dezelfde nette afwerking als de SL-uitvoering, maar dan uitgevoerd met het standaard grijze gaas. De afdichtingsborstel - rondom rond - zorgen voor een perfecte afsluiting en de best mogelijke bescherming tegen insecten.

Vliegenraam KWADRA Basic

Meer info

Vliegenraam KWADRA Basic

sluit

Dit vliegenraam zonder borstelafdichtingen rondom rond, geeft een redelijke maat van bescherming. Deze uitvoering is wel het meest prijs-gunstig.

Minder foto's

Basiskenmerken alle types

Lees meer

Basiskenmerken alle types

sluit

  • verstekhoeken met aluminium binnenhoek: mooi afgewerkt én duurzaam sterk!
  • handig clipssysteem om gemakkelijk in én uit te nemen
  • alle RAL kleuren beschikbaar

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.