aanbouw aanbouw woning veranda aanbouw veranda
aanbouw aanbouw woning veranda aanbouw veranda
Maak een afspraak
Naam en voornaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + nr*
Postcode + gemeente*
Vragen of opmerkingen*
* = verplicht in te vullen
Maak een afspraak
Vandaag Gesloten
M R Wie?
aanbouw aanbouw woning veranda aanbouw veranda
MRW is dé specialist in verandabouw. Wij zijn een familie van experts, die jouw woondroom helpt waarmaken.

Aanbouw aan je woning: een zee van ruimte

Met een veranda realiseer je een aanbouw aan je woning die de open ruimte in je woonkamer doortrekt tot in je tuin. Het resultaat: jij geniet het hele jaar door van je buitenomgeving.

Daarom kies jij voor een aanbouw aan je woning

Kies je voor een veranda als aanbouw aan je woning? Dan ga je voor een complete integratie van je veranda met je woning. Dat betekent dat we je bestaande achterdeuren en ramen verwijderen en zo de aanbouw en je woning mooi in elkaar doen overvloeien.

 

Een aanbouw aan je woning voorzien, brengt de nodige aanpassingswerkzaamheden met zich mee.

Kies voor een aanbouw aan je woning.
Ramen en deuren verwijderen, eventueel bijkomende muurtjes metselen of een fundering realiseren: MRW neemt ook al die taken graag van je over. Zo hoef jij nergens van wakker te liggen, dat doen wij wel voor jou!

Zo maak je écht werk van een aanbouw aan je woning

Wist je dat je voor bouwwerken tot 40 m² meldingsplicht hebt bij je gemeente of stad? Geen nood, ook die administratieve formaliteiten neemt MRW je uit handen. Onze klanten volledig ontzorgen, daarvoor gaan we tot het uiterste. Eerst en vooral bespreken we samen al jouw wensen voor de aanbouw van je woning. Op basis daarvan stellen we een gedetailleerde offerte met realistische 3D-tekening op. Keur je alles goed? Dan starten we met de uitvoering. Van de assemblage van je aanbouw en de plaatsing ervan tot de meldingsplicht en eventuele bijkomende werkzaamheden, zoals fundering of breekwerk: jij krijgt één contactpersoon die het allemaal voor je opvolgt.

Meer weten over de mogelijkheden voor een aanbouw aan je woning?

Meer weten over de mogelijkheden voor een aanbouw aan je woning?

Droom je al langer van meer leefruimte in huis? Dan is een aanbouw aan je woning de perfecte oplossing. Je laat meer daglicht binnen en trekt de ruimte van je woonkamer door tot in de tuin.

 

 

Maak nu een afspraak!  

Bij MRW begeleiden we jou bij elke stap in je (ver)bouwproject. Onze ervaren medewerkers staan je bij met raad en daad. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan snel langs in onze toonzaal. Dan zie je met je eigen ogen welke opties jij hebt om van je huis een droomwoning te maken.