moderne veranda veranda moderne veranda’s veranda’s klassieke veranda
moderne veranda veranda moderne veranda’s veranda’s klassieke veranda
Maak een afspraak
Naam en voornaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + nr*
Postcode + gemeente*
Vragen of opmerkingen*
* = verplicht in te vullen
Maak een afspraak
Vandaag open van 10.00
M R Wie?
moderne veranda veranda moderne veranda’s veranda’s klassieke veranda
MRW is dé specialist in verandabouw. Wij zijn een familie van experts, die jouw woondroom helpt waarmaken.

Moderne veranda: ga voor openheid

Het beeld van een klassieke veranda komt vaak niet overeen met dat van een modern en eigentijds ontwerp. Heb jij een voorkeur voor een eigentijdse stijl? Dan is een moderne veranda echt wel jouw ding. Ontdek er alles over!

Een moderne veranda blinkt uit in glas

Pas je liever voor een veranda met de klassieke bogen en krullen? Dan ben je waarschijnlijk wel te vinden voor een moderne veranda. Die combineert grote glaspartijen met een strak design. De ontwerpen van moderne veranda’s blinken uit in openheid en accentueren de verbinding met je tuin en de buitenomgeving maximaal.

De ontwerpen van moderne veranda’s blinken uit in openheid en accentueren de verbinding met je tuin en de buitenomgeving maximaal.

Moderne veranda: realistisch in 3D

Bij MRW krijg je een realistische 3D-foto van het ontwerp van je moderne veranda. Zo zie je meteen hoe je veranda er zal uitzien en hoe ze naadloos aansluit bij de rest van je woning.

Ga voor een moderne veranda en versterk zo de verbinding met je tuin.

Meer buitengevoel met een moderne veranda

De openheid in combinatie met het uitgebreide glaswerk trekken je leefruimte helemaal open. Zo krijg je veel meer daglicht binnen in je moderne veranda en versterk je de verbinding met je tuin en de buitenomgeving. In elk seizoen geniet je zo nog meer van je tuin, ook wanneer je binnen bent.

 

Contacteer ons  

Moderne veranda met zonwering

Wil je ook zalig genieten van je moderne veranda bij hoge buitentemperaturen? Dan is extra zonwering een goede optie. Het is perfect mogelijk om zonnescreens te integreren in het dak van je veranda. Zo bepaal je zelf wanneer je er gebruik van maakt.

Kom met ons praten over je moderne veranda

Zin om het buitengevoel ten volle te beleven terwijl je binnen zit? Dan is het de hoogste tijd voor een moderne veranda. Bij MRW staan we je bij met raad en daad. Maak snel een afspraak en kom langs in onze showroom. Tot binnenkort!