rolluiken zonwering rolluiken en zonwering rolluiken zonwering rolluiken elektrisch
rolluiken zonwering rolluiken en zonwering rolluiken zonwering rolluiken elektrisch
Maak een afspraak
Naam en voornaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + nr*
Postcode + gemeente*
Vragen of opmerkingen*
* = verplicht in te vullen
Maak een afspraak
Vandaag Gesloten
M R Wie?
rolluiken zonwering rolluiken en zonwering rolluiken zonwering rolluiken elektrisch
MRW is dé specialist in verandabouw. Wij zijn een familie van experts, die jouw woondroom helpt waarmaken.

Rolluiken: combo van klassiek en modern

Rolluiken vormen een klassieke oplossing voor zonwering en verduistering en bewezen hun diensten al vele decennia. Vandaag bieden we ze bij MRW graag aan in een nog duurzamer jasje, elektrisch aangedreven of op zonne-energie.

De vele troeven van rolluiken

Rolluiken ondergingen door de jaren een grote transformatie. De klassieke modellen met lint die je manueel op- en neerlaat, behoren nu definitief tot het verleden. De nieuwste rolluiken zijn elektrisch bediend of aangedreven door zonne-energie.

 

Deze nieuwe technieken bieden jou enkele belangrijke troeven. Er komt geen breekwerk meer te pas aan de installatie van je rolluiken. Dankzij de draadloze bediening verlopen de installatie en de bediening van je rolluiken stukken efficiënter.

Rolluiken ondergingen door de jaren een grote transformatie.

Ga voor de combinatie van rolluiken en zonwering

Wat dacht je van rolluiken die tegelijk als zonwering fungeren? Het resultaat: een zonwerende oplossing die nog wel licht doorlaat en inbraakveilig is. Zo combineer je het beste van twee werelden.

Je rolluiken op afstand bedienen? Het kan!

Kies je voor rolluiken van MRW? Dan ga je voor verduisterende, inbraak- en geluidwerende producten die je bovendien eenvoudig bedient waar en wanneer jij dat wilt. Via een mobiele app die je makkelijk op je smartphone installeert, laat je met één druk op de knop al je rolluiken naar beneden. Erg handig wanneer je overdag plots merkt dat de zon fel schijnt en je je rolluiken vergat neer te laten.

 

 

 

Meer weten over rolluiken?

Rolluiken van MRW combineren de klassieke voordelen van een rolluik met bijkomende handige functionaliteiten, zoals zonwering en geluidsdemping. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw woning? Kom dan zeker langs in onze toonzaal. Onze medewerkers begeleiden je graag in je zoektocht naar rolluiken die feilloos aansluiten bij jouw wensen én bij je woning.

 

Neem snel contact met ons op.