veranda's veranda's op maat veranda nieuwe veranda plaatsing veranda
veranda's veranda's op maat veranda nieuwe veranda plaatsing veranda
Maak een afspraak
Naam en voornaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + nr*
Postcode + gemeente*
Vragen of opmerkingen*
* = verplicht in te vullen
Maak een afspraak
Vandaag Gesloten
M R Wie?
veranda's veranda's op maat veranda nieuwe veranda plaatsing veranda
MRW is dé specialist in verandabouw. Wij zijn een familie van experts, die jouw woondroom helpt waarmaken.

Ontdek onze veranda’s op maat

Bij MRW kennen we geen standaardwerk, maar produceren we alle veranda’s op maat. Zo sluit jouw nieuwe veranda altijd maximaal aan bij je wensen en de toestand van je woning.

Veranda’s op maat via eigen assemblage

Kies je voor een veranda van MRW? Dan krijg je maatwerk met aluminiumprofielen van Belgische makelij. Onze medewerkers komen bij je langs om de situatie uitvoerig in te schatten. Op basis van hun bevindingen stellen ze je een veranda voor die feilloos aansluit bij je woning en maximaal beantwoordt aan jouw wensen en behoeften.

 

We assembleren al onze veranda’s op maat in onze eigen productiehal in Peer.

We assembleren al onze veranda’s op maat in onze eigen productiehal in Peer.
Een belangrijke kwaliteitsgarantie voor jou. Want zo behouden we de controle over het gehele productieproces en garanderen we een hoogkwalitatieve afwerking van a tot z. We begeleiden je ook bij de keuze voor jouw veranda: modernelandelijke of leefveranda? Bij MRW zit je altijd goed.
MRW heeft meer dan 60 jaar ervaring in veranda’s op maat.

Veranda's op maat én klein maatwerk aan je woning

Soms zijn er wat aanpassingswerken nodig om veranda’s op maat perfect te doen passen bij je woning. Een raam verwijderen of een muurtje metselen: ook voor die werkzaamheden zit je goed bij MRW. Let wel: vereist de plaatsing van je veranda fundamentele werkzaamheden zoals het verwijderen van een steunmuur? Dan is de hulp van een architect nodig.

Voor bouwwerken tot 40 m² bestaat er een meldingsplicht. Dat betekent dat je verplicht bent om de plaatsing van je veranda te melden bij je stads- of gemeentebestuur. Kies je voor MRW? Dan ben jij meteen verlost van die administratieve rompslomp. Want wij nemen alle formaliteiten van je over. We maken de technische tekening op en handelen al het papierwerk netjes af. Zo slaap jij altijd op beide oren.

Meer dan 60 jaar ervaring in veranda's op maat

Bij MRW staat intussen de derde generatie aan het roer. Meer dan 60 jaar ervaring in veranda’s op maat. Die zetten we elke dag in om jou een veranda te bieden die je woning een meerwaarde geeft en waarin jij je in elk seizoen goed voelt.

 

 

 

Ook op zoek naar veranda's op maat?

Veranda’s op maat vinden, is vaak een hele onderneming. Bij MRW staan we je bij met raad en daad. Zit je met vragen? Neem dan snel contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar.