leefveranda veranda veranda's zonwering
leefveranda veranda veranda's zonwering
Maak een afspraak
Naam en voornaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + nr*
Postcode + gemeente*
Vragen of opmerkingen*
* = verplicht in te vullen
Maak een afspraak
Vandaag Gesloten
M R Wie?
leefveranda veranda veranda's zonwering
MRW is dé specialist in verandabouw. Wij zijn een familie van experts, die jouw woondroom helpt waarmaken.

Van traditionele naar leefveranda

Wie enkele decennia terug voor een veranda koos, deed dat vooral om praktische redenen. Vandaag is de traditionele veranda geëvolueerd tot een leefveranda die beantwoordt aan de hoogste eisen voor energie en comfort.

Leefveranda: een 10 voor gezelligheid

Kies je voor een leefveranda? Dan ga je voor gezellig genieten van het invallende buitenlicht en van de omgeving rondom jou. Relaxend in je leefveranda geniet je winter en zomer van de kleurschakeringen in je tuin en van het uitzicht. Een schril contrast met de veranda’s van weleer. Die waren er eerder uit praktische overwegingen: vaak konden mensen er de spullen kwijt waarvoor ze in huis niet meteen een plekje vonden. Het was ook een soort transitruimte tussen de woonkamer en de buitenomgeving. Een plek waar je je natte schoenen achterliet om dan verder naar binnen te gaan.

Relaxend in je leefveranda geniet je winter en zomer van de kleurschakeringen in je tuin en van het uitzicht.

Leefveranda verlengt je woonkamer

Met een leefveranda kies je voor een volledige integratie van je woonkamer en de veranda. Zo biedt je leefveranda een echte meerwaarde: je huis geniet van een pak meer lichtinval, je vergroot de beschikbare leefruimte en geeft je wooncomfort een boost.

Extra zonwering kan handig zijn om ook tijdens de grootste hittedagen onbezorgd te relaxen in je leefveranda.

Met een leefveranda komt je tuin dichterbij

Alleen genieten van je tuin tijdens warme zomerdagen? Niet als je een leefveranda hebt. Want die garandeert een aangenaam contact met je tuin in elk seizoen. Extra zonwering kan handig zijn om ook tijdens de grootste hittedagen onbezorgd te relaxen in je veranda. En ook daarvoor zit je goed bij MRW. Ontdek er alles over. 

Ga voor een leefveranda!

Wil je meer weten over de troeven van een leefveranda of ben je geïnteresseerd in een offerte op maat van jouw woning? Neem dan snel contact met ons op. We verwelkomen je graag in onze toonzaal of komen bij je langs. 

 

Neem snel contact met ons op.