veranda laten plaatsen veranda plaatsen veranda veranda op maat droomveranda
veranda laten plaatsen veranda plaatsen veranda veranda op maat droomveranda
Maak een afspraak
Naam en voornaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + nr*
Postcode + gemeente*
Vragen of opmerkingen*
* = verplicht in te vullen
Maak een afspraak
Vandaag open van 10.00
M R Wie?
veranda laten plaatsen veranda plaatsen veranda veranda op maat droomveranda
MRW is dé specialist in verandabouw. Wij zijn een familie van experts, die jouw woondroom helpt waarmaken.

Veranda laten plaatsen: onze werkwijze

Een veranda laten plaatsen, lijkt misschien een hele onderneming. Maar dankzij de totaalaanpak van MRW loopt alles van een leien dakje. We zetten alle stappen op een rij met als eindresultaat: jouw eigen veranda op maat.

Veranda laten plaatsen: kom langs in onze showroom

Een veranda laten plaatsen, doe je niet zonder je goed te informeren over alles wat erbij komt kijken. Daarom staan de deuren van onze toonzaal wagenwijd voor je open. Lukt het niet meteen om langs te komen? Dan mag je een bezoekje van onze medewerker verwachten. Die luistert naar jouw wensen en verwachtingen om zo een goed beeld te krijgen van de veranda die jij wilt.

Een veranda laten plaatsen, doe je niet zonder je goed te informeren over alles wat erbij komt kijken.

Veranda laten plaatsen: realistisch 3D-ontwerp

Je veranda zien nog voor ze is geplaatst? Dankzij het 3D-ontwerp dat je krijgt samen met de offerte, bekijk je jouw droomveranda in detail en krijg je een realistisch beeld van het eindresultaat.

Veranda laten plaatsen: kom langs in onze showroom.

In de offerte lees je meer dan alleen de basisprijs voor je droomveranda. Je ontdekt ook een overzicht van alle mogelijke opties. Zo heb je een helder overzicht van alle mogelijkheden en maak jij je keuzes op basis van je beschikbare budget.

 

Veranda laten plaatsen: tijd voor de definitieve opmeting

Besluit je om je droomveranda te laten plaatsen door MRW? Dan overlopen we samen het hele project en zijn aanpassingen nog mogelijk. Zijn alle vragen beantwoord? Dan komen we langs voor de definitieve opmeting.

Veranda laten plaatsen: productie en plaatsing

Na de definitieve opmeting bestellen we alle onderdelen en assembleren we jouw droomveranda in onze eigen productiehal in Peer. Is je veranda klaar voor plaatsing? Dan nemen we contact met je op om samen de plaatsingsdatum af te spreken.

Veranda laten plaatsen: meldingsplicht in goede handen

Voor bouwwerken tot 40 m² heb je een meldingsplicht. Dat betekent dat jij je stads- of gemeentebestuur moet melden dat je een veranda laat plaatsen. Administratieve rompslomp? Nee hoor, want MRW neemt je deze formaliteiten graag uit handen. Zo kijk jij zonder zorgen uit naar de komst van je droomveranda. Wist je dat MRW ook grond-, arduin- en metselwerken voor zijn rekening neemt? Daarvoor werken we samen met onze vaste partners.

Veranda laten plaatsen: glasheldere communicatie

Laat jij je veranda plaatsen door MRW? Dan krijg je één centrale contactpersoon die jou begeleidt doorheen het totale traject met als eindbestemming: jouw droomveranda. Klaar om onze aanpak te ervaren? Neem dan snel contact met ons op.